2014. február 9., vasárnap

Változz belülről, hogy megtaláld utad...!

A változást tudatosság kell, hogy megelőzze. Mielőtt változás történik az életedben, tudatossá kell válnod; látnod kell, hogy egyáltalán van valami, aminek meg kell változnia. Figyelned kell magad. Soha nem fogsz tudni megszüntetni egy rossz szokást, avagy beidegződést, ha nem is tudsz róla egyáltalán, hogy létezik ez a valami.


Mielőtt külső változás jön létre az életedben, előbb belső változást kell generálni. Ehhez ápolni, művelni kell elménket, testünket, lelkünket és szívünket. A külső életed soha nem lehet nagyobb és csillogóbb, mint az élet, amelyet magadban élsz. Kifelé mutathatsz kirakatot, de attól még belülről Te nem fogod magad jobban érezni. 

Így soha nem jöhet el az igazi megelégedés. Kezdj inkább belsődben munkálatokat és ha ott rendbetetted a szálakat, akkor nem kell külön álarcot felhúznod, hogy bizonyíts, mert neked már ott lesz a saját belső bizonyosságod, ami mindennél nagyobb erőt képvisel. Ez önmagában már elég, hogy hegyeket mozgass meg.

Ha tehát elkezdesz a belső monitorodon inspiráló, kreatív képeket futtatni, akkor idővel ugyanez az élet kopogtat majd be az ajtódon. Einstein is azt mondta, hogy “ a képzelőerő fontosabb, mint a tudás”. Tölts minél több időt minden nap kreatív, inspiráló gondolatokkal. Minden nagy tett egy álommal kezdődik. Neked is biztos van egy álmod, akkor csak annyi a dolgod, hogy kezdd el élni az álmodat belül és engedd, hogy megjelenjen a kívül is.

Annyian váltottunk fókuszpontot és a belső utazásaink helyett kívül keresgélünk...és csak keresünk...keresünk...és keresünk. Ősi régi mondás, hogy a legnagyobb kincseket saját magunkban találjuk. Adj időt magadnak, hogy felfedezd magad és sokkal könnyebben fogod egy kis önismeret után megtalálni utad is...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése