2014. március 31., hétfő

Ússz tova vágyálmod felé!


Jó reggelt! Ma reggel munkába menet és még előtte is készülődés közben valamint ha tudod tartani akkor napközben is, amikor eszedbe jut gondolj valami dologra, ami nagyon kedves neked. Válaszd ma társadul egy vágyadat, s engedd, hogy ma gondolatban végig Veled legyen. Figyeld meg, hogy mennyire bearannyozza majd napodat, ha hagyod, hogy gondolataidat, amikor csak tudod egy számodra fontos és kedves és szívet melengető dolog kösse le.

Mert mit csinálunk normál esetben? Reggel felkelünk és benyomjuk a gondolkodó üzemmódot ahogy kinyitjük a szemünket és legközelebb akkor kapcsoljuk ki az AUTOMATIKUS GONDOLKODOM TEHÁT VAGYOK elnevezésű jól megszokott barátunkat, amikor aludni próbálnánk, de nem jön álom sokszor a szemünkre, mert oly erősen zakatolnak fejünkbe a gondolatok.

Így a nap végén szomorúan vesszük észre, hogy szinte észrevétlenül elrohant felettünk az idő, s igazából alig-alig emlékszünk vissza, hogy mit és hogy csináltunk és hogy tudott így elzakatolni az idő. Pont így történik ez. Annyira nem figyelünk, annyira elmélyülünk önmagunkba, a saját belső gondolatvilágunkba, hogy nem érzékeljük a külső történéseket megfelelően.

Két dolog miatt történik ez. Történik velünk valami kelletlen szituáció napközben és egyszerűen sokszor képtelenek vagyunk ott és akkor számot vetni az adott szituációval és a megfelelő helyre elpakolni. NEM. Ehelyett csűrjük- csavarjuk a gondolatainkat a téma körül, csámcsogunk rajta órákat, s majd napokat...s majd hónapokat s talán éveket is.

Ehelyett ezen szitációknál fogni kellene magunkat...rosszul mondtam...FOGJUK MAGUNKAT! És elemezzük ki ott és akkor a szituációt, és amennyiben bárminemű tüske marad bennünk, akármi miatt is, akkor ott és akkor próbáljuk meg tisztázni az adott illetővel, helyzettel és ott és azonnal oldjuk meg! Kész, s ennyi. Majd tegyük el a fiókba és fiók bezár. Mehetünk tovább...DE AZ ÜGY OTT MARAD A LEZÁRT FIÓKBA ÉS NEM KERGET MINKET ŐRÜLETBE TOVÁBB A GONDOLATAINKBA....!!! ZÁRD BE! ZÁRD LE!

A másik dolog ami miatt képtelenek vagyunk egy adott dologra koncentrálni, hogy folyamatosan a jövővel vagyunk elfoglalva. Mit csinálok majd munka után, az este, a hétvégén, a nyáron, a jövő télen, két év múlva stb. A legjobb, ha ezekre az ábrándozásokra, vágytörténetekre – amelyek hozzáteszem nagyon is fontosak – külön kijelölsz adott időpontokat, amikor beleengeded magad az álmodozás sűrű mezejébe és igenis teljes érzelemmel átéled az ÉLETED! AMI A TIÉD! MÁR ÚTON VAN FELÉD!

De figyelsz rá mindamellett, hogy ne billenj át a ló túloldalára és a jelen pillanatot is megéld!

Viszont amikor látod, hogy sötét felhők érkeznek a gondolataid terén, akkor máris ugorj fejest a TE szívetmelengető vágyálmodba és ússz tova a Te igazi utad felé!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése