2013. szeptember 3., kedd

Változás...de hogyan?

Az embernek magára látni nem olyan egyszerű. Sokszor elfogultak vagyunk, nem úgy látunk rá magunkra, mint egy kívülálló személy, vagy túl engedékenyek vagy túl szigorúak vagyunk önmagunkkal szemben, ez kinél-kinél más, de a lényeg, hogy elég nehéz vagy hosszú tudatos figyelem kérdése, hogy reálisan tudjuk megítélni magunkat...természetesen ez a cél. De a kérdés, hogyan?
Az életben való fejlődést úgy lehet elérni, ha külsős személyek, módszerek segítséget vesszük igénybe. Például első és legfontosabbként valamilyen sport, kiemelve jegyezném meg a jóga bármelyik ágát, továbbá asztrológus, kineziológus, családterapeuta, pszichológus, légzésterapeuta és még sok hasonló segítő igénybevételére gondolok mert ezekkel: sporttal, jógával, meditációval és ezen szakemberek segítségével könnyebben rátalálhatunk magunkra, ráérezhetünk a bennünk zajló aktuális folyamatokra, dolgozhatunk fel bizonyos szituációkat és így léphetünk tovább gyorsabban és könnyedebben.

Természetesen csak akkor tudnak ezen eszközök és Ők Bennünket segíteni, ha mi is figyeljük, felismerjük, elemezzük magunkat és megvan bennünk az akarat ahhoz, hogy bizonyos dolgokat megváltoztassunk az életünkben, ha él bennünk a vágy az elfogadásra, megértésre, fejlődésre.

Lásd magadat kívülről! Válj éber megfigyelővé! Akard megérteni magad, tudatosan éld mindennapjaidat, hiszen csak így tudsz változni, fejlődni, haladni...és így juthatsz el oda, ahova szeretnél. Tégy magadért és az eredmény sem marad el! Te hogyan kezdesz hozzá?


Van egy-két tippem, olvass tovább ezen a linken!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése