2013. november 27., szerda

Szabadulj meg terheidtől! Azonnali változás, de hogyan?

Kolozsi Mariann Theta Healing Terapeutával készítettem interjút  az akadályainkon való átlépésről; a változásokról. Hogyan változzunk? Mi szükséges a változáshoz? Hogyan tegyük le régóta cipelt terheinket? Lehetséges ez egyáltalán? IGEN! Ahogy Mariann is állítja "A változás azonnal megtörténik, megint csak a mi hitrendszerünkön múlik, elhisszük-e." Hogyan? Olvass tovább!

- Hogyan határoznád meg magad? Ki vagy Te?

Kolozsi Mariann vagyok, és attól függően minek szeretnél látni, mindenkinek más vagyok: gyerek, testvér, barát, társ, Theta Healing tanár, terapueta, segítő, coach, és a többi. Mindenki kiválaszthatja magának azt, amit számára jelentek az Életében. Eredendően tanár vagyok, nemzetközi projektekben is dolgoztam, és folyamatosan segítettem azoknak az embereknek az életét, akik ezt kérték. Majd sok-sok technika megtanulása és alkalmazása után megtaláltam a Theta Healinget. Erről itt olvashatsz bővebben: http://www.theta-otthon.hu/theta-healing/

Amikor találkoztam vele rájöttem, hogy mindig is ezt kerestem, és ugyanakkor már régóta gyakoroltam is. Elvégeztem a tanfolyamokat, és szépen elkezdtem magam kitisztítani, letenni a terheim, blokkjaim. Közben rengeteg tapasztalatot, élményt szereztem a saját magammal és másokkal végzett munka során.

A munkám során azt szeretem a legjobban, amikor megtaláljuk egy-egy évtizedes probléma okát, megoldjuk, és a kliens attól a perctől már más életet él, megkönnyebbül, elmúlnak nyomasztó terhei és felszabadul. Ezért dolgozom. Ezért elmentem Vianna Stibalhoz, a Theta Healing lehozójához is, és tőle tanultam meg, hogyan adhatom át az embereknek ezt a kincset érő tudást, a Theta Healinget.

A Theta Healing egy kiváló eszköz arra, hogy meggyógyítsd, megtisztítsd saját magad a negatív hitrendszereidtől, szokásaidtól, minden olyan dologtól, ami Téged gátol abban, hogy azt az életet éld, amit igazán szeretnél. Számtalan tanfolyamon és kezelésen túl elmondhatom, hogy mióta a Theta Healing az életemben van, csodákkal van tele az életem, és azoké is, akiknek átadom ezt a tanfolyamokon. Fantasztikus eredményeink vannak: orvosi papírokon meddőnek kikiáltott házaspárnak nemrég megszületett az egészséges gyermeke a kezelések hatására. Ciszták, miómák szívódnak fel a kezelések után, miután megoldódik a lelki probléma. Munkahelyet találnak olyanok, akik előtte több, mint fél évig munkanélküliek voltak, pénzügyi gondokat oldunk meg, lelki társak találnak egymásra és még sorolhatnám. Egy ideje vállalkozók keresnek, egy kezelés után beindul az addig veszteséges vállalkozás – a gát természetesen a vezetőben volt, és ez hatással van nemcsak rá, de az egész vállalkozására is –ezt egyre több vállalkozó kezdi felismerni.

A tanfolyamon megtanítom hogyan tud mindenki teremteni a saját életében: a facebookon a zárt csoportban jobbnál jobb sikereket olvasok minden nap! Van, aki wellness hétvégét manifesztált magának, volt, aki új kabátot, volt aki pénzösszeget: és egytől egyig mind valóra vált. Ezt jelenti a tudatos teremtés. Ezeket a szerintem mindenki számára fontos információkat, tudást adom át a Theta Healing tanfolyamokon a tapasztalataimmal együtt.- Milyen problémákkal avagy megoldandó kérdésekkel lehet hozzád fordulni?

Túlzás nélkül mondhatom, hogy szinte minden problémára van megoldás a Theta Healing segítségével.
A teljesség igénye nélkül párkapcsolati, szülő-gyermek konfliktussal, meddőségi problémákkal ugyanúgy felkeresnek, mint munkahelyi, pénzügyi, vagy egészségügyi problémákkal. Egyre több tudatos ember keres meg, mert felismerte, hogy változtatnia kell magán, hogy az életében is megjelenjenek a változások.

Mivel minden probléma bennünk van: abban, hogyan gondolkozunk magunkról, és a világról. Milyen hitrendszereink, gondolataink, érzéseink vannak bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Mindent egy szűrőn keresztül látunk. A Theta Healing ezt a szűrőt segít lebontani, ha valaki szeretné, és kész a változásra, változtatásra. Mert itt is tenni kell azért hogy jobb legyen. Szembe kell néznünk önmagunkkal, az érzéseinkkel, gondolatainkkal. Aki erre kész, és meg is teszi, annál elkerülhetetlen a pozitív változás. Henry Ford idézetét szoktam mondani: „Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” Ez valóban így van.


- Mennyire gyakorlatias a megoldásod?

Ennél nem is lehetne gyakorlatiasabb. A Theta Healing a jelenlegi technikák közül a leggyorsabb, leghatékonyabb eszköz ahhoz, hogy a leggyorsabban jobban lehessünk, megoldjuk problémáinkat, és letegyük a már minket nem szolgáló hitrendszereinket. Egy kezelés során meditatív állapotban több tucat hitrendszert képesek vagyunk megváltoztatni – ami a kliens egész életét megváltoztathatja. Az, hogy meddig jutunk el, mindig a klienstől függ, hogy ő mennyit enged meg. Én is folyamatosan fejlődöm, minden tanfolyammal, amit tartok, egyre erősebb energiáim vannak, hiszen én is mindig tisztulok. Ebben az évben azt vettem észre, hogy eljönnek hozzám egy kezelésre, és az a probléma egy kezelés alatt meg is oldódik – persze ehhez a kliens tudatosságára is szükség van.

Vannak olyan terapeuták, akik szeretik, ha a kliens visszajár még x alkalommal. Én nem ez a fajta vagyok. Hozzám sikertörténetekkel járnak vissza az emberek, és sokan kezükbe veszik az életüket, és elkezdik a segítségemmel rendbe rakni az összes életterületüket – ez természetesen nem egy alkalom, folyamat, de minden egyes alkalommal más-más problémakörrel dolgozunk, és nem egy problémán dolgozunk heteken keresztül. Ezekről a sikerekről olvashastz a honlapomon is. Sőt nagyon sokan jönnek tanfolyamra, mert látják, hogy jobbá vált az életük egy kezeléstől, meditációtól, mert meditációkat is tartok. Ezek mindig nagyon erősek szoktak lenni, több sikertörténet is kapcsolódik egy-egy meditációs alkalmunkhoz. Ilyen tapasztalatok után sokan eljönnek Theta Healing tanfolyamra, ahol mindent megtanítok ahhoz, hogy meg tudják gyógyítani önmagukat, kezelni tudják a saját problémáikat. Ha szeretnék, később, tapasztalat és sok saját munka után ezzel másokon is segíthetnek. A tanfolyamról itt olvashatsz bővebben:http://www.theta-otthon.hu/tanfolyamok-2/


- Mennyi idő alatt észlelhető javulás, változás?

A változás azonnal megtörténik abban a pillanatban, ahogy megtaláltuk a probléma gyökerét, és a kliens engedélyt ad a változtatásra. Nem a terapeuta, és nem a kliens dolgozik ilyenkor, nekünk semmi dolgunk nincs, kapcsolódunk Theta meditációban a Teremtő energiához, és ez az energia dolgozik ilyenkor. Mivel az energiának nincs időkorlátja, a változás azonnali. Mindenkinek saját hite szerint jönnek a változások, tapasztalatok. Van, aki azonnal érzi, van, akinek kell pár nap, mire el tudja fogadni, fel tudja dolgozni, hogy valóban megváltozott az élete. Megint emberfüggő. A változás azonnal megtörténik, megint csak a mi hitrendszerünkön múlik, elhisszük-e.


- Mi szükséges ahhoz, hogy eredményt érjünk el, hogy beálljon a változás?

Csupán annyi, hogy úgy üljünk le, hogy a kliens valóban meg akarja változtatni a fennálló problémát. Szembe merjen ehhez nézni saját magával, a hozott múltbéli eseményivel, negatív hitrendszereivel, tapasztalataival, érzéseivel. Ha ez megvan, és őszinte saját magával, megjön a válasz, hogy honnan ered a probléma. Ha ez megvan, csak meg kell engednie, hogy az itt lévő negatív hitrendszerek megváltozzanak. Ha megengedi, semmi dolga nincs tovább, megtörténik a csoda.


- Miért félünk a változástól? és avagy miért ne féljünk a változástól
- változtatástól?

Biztonságra törekvő lények vagyunk. Vannak hitrendszereink, amiket 20-30 éve hurcolunk magunkkal. Tudjuk, hogy gátolnak bennünket, mégse akarunk megszabadulni tőlük, mert megszoktuk őket, már ismerjük őket, igaz, hogy rossz így, de biztonságos. El sem tudjuk képzelni, milyen lenne az élet nélkülük. Rengeteg ilyen tapasztalatom van a klienseknél. Ilyenkor több oldalról megvizsgáljuk az adott problémát és szinte minden esetben kiderül, hogy csak azért nem akart eddig változtatni, mert félt az újtól, az ismeretlentől. Vagy „mit fog szólni a párja, családja”, nem érdemli meg, hogy boldog legyen, vagy el sem tudta képzelni, hogy lehet így is élni.

Volt kliensem, aki soha nem pihent, nem ismerte a pihenés érzését, kreált is magának egy magas vérnyomást. Mikor kiderítettük az okokat, rájött, hogy lehet úgy is élni, hogy az ember megengedi magának a pihenést, és azóta gyakorolja is a pihenést, a magas vérnyomása pedig magától elmúlt. Mivel ez a téves hitrendszer volt ennek a fizikai tünetnek a kiváltó oka. Tudjuk, hogy minden betegségnek lelki eredetű oka van. Ha a lelki problémát feloldjuk, és még nem mentünk el a végletekig, a test magától meggyógyítja önmagát. Az emberi test csodálatos.
Erről írok a heti Lélekfrissítő leveleimben is – érdemes feliratkozni rájuk, és olvasni őket. Sok hasznos információt osztok meg bennük hétről hétre. A heti értékes információkat tartalmazó levelekre itt lehet feliratkozni: www.theta-otthon.hu
Érdemes facebookon is követni, itt is minden nap hasznos információkat osztok meg: www.facebook.com/thetaazotthonodban

A következő tanfolyamok időpontját és helyszínét itt találod: http://www.theta-otthon.hu/aktualis/

Kezelésre itt tudsz bejelentkezni: személyesen és skypon is kezelek.

Rendszeresen tartok Teadélutánokat, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a Theta Healing meditációt, megtapasztalhatod milyen Theta állapotban lenni, megnézhetsz egy bemutató kezelést, és ismertetem a Theta Healinget egy finom tea kíséretében. Gyere el! Itt tudsz jelentkezni rá: http://www.theta-otthon.hu/aktualis/teadelutan/

2 megjegyzés:

  1. Már nagyon kíváncsi vagyok! Épp most indulok a teadélutánra! :)
    Régóta figyelem Mariann honlapját, és kapom leveleit, és nagyon meggyőzőnek tűnik ez a "technika", bár én eddig nem szerettem a különböző "technikákat". De úgy látom, itt sem ez a lényeg, nem a technika viszi véghez a "csodát", hanem az a Teremtő energia, ami mi magunk vagyunk...

    VálaszTörlés